Duyurular

2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Eğitim Yönetimi Bilim Dalı Lisansüstü Ders Programı (Güncelleme: 24.10.2017)

Tüm öğrencilerimiz için önemli duyuru

6 Nisan 2017 tarihinde Doç. Dr. Murat ÖZDEMİR danışmanlığında gerçekleştirilen yüksek lisans tez savunma sınavına ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız

24 Mart 2017 tarihinde Doç. Dr. Murat ÖZDEMİR danışmanlığında gerçekleştirilen doktora tez savunma sınavına ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

23 Mart 2017 tarihinde Doç. Dr. Murat ÖZDEMİR danışmanlığında gerçekleştirilen doktora tez savunma sınavına ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

14 Mart 2017 tarihinde Sayın Doç. Dr. Murat ÖZDEMİR danışmanlığındaki öğrencilerin doktora tez savunma ve doktora yeterlik sınavları gerçekleştirilmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

14. Şubat 2017 Tarihinde Sayın Prof. Dr. Şefika Şule ERÇETİN danışmanlığında yürütülen yüksek lisans ve doktora tezlerinin savunma sınavları gerçekleştirilmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

2016 - 2017 Bahar Dönemi Eğitim Yönetimi Bilim Dalı Doktora, Tezli Yüksek Lisans ve Okul Yöneticiliği ve Deneticiliği Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler ve Danışmanları

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü
Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı